Ceramah Ki Balap dina “Kisah Kyai Achmad”


Assalaamu’alaikum wrwb

Hatur nuhun tos tiasa kersa rurumpaheun ka blog simkuring. Mugi para saderek ditangtayungan ku Alloh Swt. Dina ieu kintunan di blog, simkuring bade masihan link download ceramah basa Sunda anu judulna: “Kisah Kyai Achmad”. Dicarioskeun ku Ki Balap (setrip miring) KH Mohd Arief Soleh. Mangga di download dina link di handap ieu:

  1. Kisah Kyai Achmad (bagian 1)
  2. Kisah Kyai Achmad (bagian 2)

Mugi aya mangpaatna. Sumangga bilih bade didangukeun :-)

Salam,

O. Solihin

About these ads

28 responses to “Ceramah Ki Balap dina “Kisah Kyai Achmad”

Kantunkeun Balesan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s