Beo Pinter


Tukang beo: “Mangga bilih bade digaleuh. Ieu mah tos capetang nyaritana. Upami kubapa dibetot suku kencana, ieu beo bakal nyarita, “Wilujeng enjing, Pa!” Upami kubapa dibetot suku katuhuna, nyaritana beda deui, “Wilujeng sonten, Pa!” Mangga saha anu bade ngagaleuh!”

Nu rek Meuli: “Upami sukuna di betot duanana, kumaha?”

Beo anu ti tatadi ngadengekeun ujug-ujug pok nyarita: “Atuh rag-rag uingna, euy!”[]

Iklan
Kategori Bodoran Sunda

Kantunkeun Balesan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close