[e-Book] Tafsir Jalalain (terjemahan)


Assalaamu’alaikum wr wb

Ingin dapetin kitab TAFSIR JALALAIN karya Jalaluddin asy-Syuyuthi dan Jalaluddin Muhammad Ibn Ahmad al-Mahalliy dalam versi e-book (dan sudah diterjemahkan)? Jangan ragu, langsung aja [unduh di sini]. Jika link-nya error, silakan coba [unduh di sini]. Semoga bermafaat. Terima kasih.

Salam,

O. Solihin

Iklan
Kategori e-BookTag , ,

39 thoughts on “[e-Book] Tafsir Jalalain (terjemahan)

  1. assalamualaikum, ndherek nyedot mas bro, matur tinkiu sakderengipun.., *lemah teles* mawon…

  2. hatur nuhun , abdi tos ngadownload, jazakalllahu…

  3. hapunten bade naroskeun upami ceramah kumaha ngaleungitkeun supados teu grogi ?

  4. hapunten teu acan tiasa komentar kumargu nembean lebet

  5. hatur nuhun kang,,,, mugya sing mangfaat

    1. Sami2 hatoer noehoen. insya Allah aya mangpaatna 🙂

  6. hatur nuhun kang kana kitab jalalain-na

    1. sami2. Semoga bermanfaat ya 🙂

  7. wew… o.. antum toh… o solihin itu…
    ane sring nglihat buku2 antum..

  8. Dee el-Andamui 12 Jan 2011 — 17:55

    alhamdulillah, hatur nuhun pisan kang, tos lami milari tafsir terjemahan teh, mung ti surat an-nisa s/d tammat teu aya arabna nya??? tapi lumayan lah. manawi aya deui henteu nya tafsir-tafsir b. indonesia/terjemahan?? syukur mun aya nu b. sunda. , diantos infona.
    hatru nuhun lah. asslmkm.

    1. Sami2. hatur nuhun oge. Sumuhun, manawi eta oge kenging mulungan tinu sanes 🙂 nuhun.

  9. handri gustiawan 10 Jan 2011 — 22:44

    nyungkeun izin ngunduh tafsirna, kang….
    hatur nuhun….

    1. sok mangga nyanggakeun. Langsung aja didownload 🙂 Nuhun tos kersa rurumpaheun ka blog simkuring.

  10. asrul hakim 21 Des 2010 — 09:28

    mhn izin unduh mas.

Kantunkeun Balesan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close