Salah Sangka


Kareta Api barang nyemprung ti wetan ka kulonkeun. Kabeneran di  sisi rel nu deukeut ka station aya tukang lotek keur ngebut-ngebut elap beureumna sabab dagangannana geus beak kari samarana wungkul.

Ningali di hareup aya nu ngebut-ngebut lamak beureum, masinis ngerem kareta api da disangkana aya bahaya. Terus nolol tina kaca jandela bari nanya ka tukang lotek:

“Aya naon, Bi?”

“Teu aya nanaon, mung kantun samarana wungkul!”[]


Kantunkeun Balesan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s