Assalaamu’alaikum wr wb

Kanggo urang Sunda atanapi anu ngartos basa Sunda, mangga tiasa langsung diunduh:

  1. Bagean kahiji
  2. Bagean kadua

Salam,

O. Solihin

UPDATE: Ti kawit kaping 21 Mei 2016 dugi ka danget ieu (kaping 11 Maret 2020), anu ngunduh tos puluhan rebu. Mugia aya mangpaatna:

Screen Shot 2020-03-11 at 05.57.23