kibalap

Ceramah Ki Balap dina “Kisah Kyai Achmad”


Assalaamu’alaikum wrwb

Hatur nuhun tos tiasa kersa rurumpaheun ka blog simkuring. Mugi para saderek ditangtayungan ku Alloh Swt. Dina ieu kintunan di blog, simkuring bade masihan link download ceramah basa Sunda anu judulna: “Kisah Kyai Achmad”. Dicarioskeun ku Ki Balap (setrip miring) KH Mohd Arief Soleh. Mangga di download dina link di handap ieu:

  1. Kisah Kyai Achmad (bagian 1)
  2. Kisah Kyai Achmad (bagian 2)

Mugi aya mangpaatna. Sumangga bilih bade didangukeun :-)

Salam,

O. Solihin

29 thoughts on “Ceramah Ki Balap dina “Kisah Kyai Achmad”

Kantunkeun Balesan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s