Ceramah Ki Balap dina “Kisah Kyai Achmad”


 

Assalaamu’alaikum wrwb

Hatur nuhun tos tiasa kersa rurumpaheun ka blog simkuring. Mugi para saderek ditangtayungan ku Alloh Swt. Dina ieu kintunan di blog, simkuring bade masihan link download ceramah basa Sunda anu judulna: “Kisah Kyai Achmad”. Dicarioskeun ku Ki Balap (setrip miring) KH Mohd Arief Soleh. Mangga di download dina link di handap ieu:

  1. Kisah Kyai Achmad (bagian 1)
  2. Kisah Kyai Achmad (bagian 2)

Mugi aya mangpaatna. Sumangga bilih bade didangukeun 🙂

Salam,

O. Solihin

===

Tertarik membeli buku-buku terbaru saya di bawah ini?

Silakan hubungi GERAI SAUSAN (WA/SMS: 0857-1078-2955). Ada diskon menarik!

 

Iklan
Kategori Download, Download MP3Tag , , , ,

34 thoughts on “Ceramah Ki Balap dina “Kisah Kyai Achmad”

  1. ingin ceramah kyai balap yang lain dari kisah ki ahmad dan hasan basri

  2. HM Rahmat Komarudin Nawawi 10 Jul 2015 — 01:48

    pengen ceramah ki balap selian kyai ahmad ama hadan basri ada lagi gk…???? terima kasih

    1. Belum ada lagi Pak. Belum mencari judul lainnya.

  3. abdul sakur 16 Jan 2015 — 16:16

    Trim’s sekali semoga mendapat pahala

  4. hatur nuhun, mugia janten ibadah urang sadaya

  5. Hatur nuhun mugi2 barokah
    Di antos anu lianna

    1. Aamiin. Insya Allah aya mangpaatna kanggo urang sadaya.

  6. Di antos kang ceramah anu sanesna..

  7. ajib ceramah na.. nu sanes na ath kang.. kian santang..
    ari ki balap na masih aya kneh kitu kang?? apa tos pupus
    asal di daerah mana??
    punten nu terang, diantos jawab na..

    1. Anu sanesna teu acan aya. Insya Allah upami aya diupload. Nuhun

    2. Ki balap mah tos lami pupus,,leumburna mah di desa cemplang, kecamatan cibungbulang, bogor.

      1. Tah, infona ditambihan ku Keke 🙂
        Hatur nuhun.

  8. kang gaduh koleksi nu sanes na teu??

    1. Kaleresan teu acan aya. 🙂

  9. Sae pisan riwayat ky ahmad,anu nganggo kopeah beureum,hehe tapi seueur hikmah anu tiasa di candak

    1. Sumuhun. Simuring oge resep ngadangukeun carita Ki Ahmad teh 🙂

    2. nya meni sae . tpi aya nu baru na te nya selain di kisah kiahmad sreng kihasan basri

  10. Kang manawi gaduh kisah prabu kian santan pedaran ki balap

    1. Kaleresan teu acan aya. Punten 🙂

Kantunkeun Balesan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close