Assalaamu’alaikum wrwb

Hatur nuhun tos tiasa kersa rurumpaheun ka blog simkuring. Mugi para saderek ditangtayungan ku Alloh Swt. Dina ieu kintunan di blog, simkuring bade masihan link download ceramah basa Sunda anu judulna: “Kisah Kyai Achmad”. Dicarioskeun ku Ki Balap (setrip miring) KH Mohd Arief Soleh. Mangga di download dina link di handap ieu:

  1. Kisah Kyai Achmad (bagian 1)
  2. Kisah Kyai Achmad (bagian 2)

Mugi aya mangpaatna. Sumangga bilih bade didangukeun 🙂

Salam,

O. Solihin

UPDATE: Ti kawit kaping 13 Agustus 2012 dugi ka danget ieu (kaping 11 Maret 2020), anu ngunduh tos langkung ti 100 rebu (bagian 1), bagian 2 langkung ti 90 rebu. Mugia aya mangpaatna:

Screen Shot 2020-03-11 at 05.57.23

 

===

Tertarik membeli buku-buku terbaru saya di bawah ini?

Silakan hubungi GERAI SAUSAN (WA/SMS: 0857-1078-2955). Ada diskon menarik!